4c38e3653792f9b1f37a428d93135bd5 *DESCRIPTION
470870182ec0320d2cf0cc3790e2b108 *INDEX
d70a9a0609f6d581b1359394f7225d3f *Meta/Rd.rds
b2e4dbc8ef0c9ac76fdff494f6995fce *Meta/data.rds
c09baa78532a2cdc8cee8bd17c2b9ed6 *Meta/demo.rds
37d8b81a466ed6231df3028dcc22e6be *Meta/features.rds
4b6d27b493a4f986dd0087266235f3eb *Meta/hsearch.rds
8bc0ee8e9568edec6d2b3c03ed60c377 *Meta/links.rds
bcc76c75b82f22436ee33235dbbda773 *Meta/nsInfo.rds
ee8a860302e112489c1367b7327b66f1 *Meta/package.rds
edbe212e50eaf0d309ac372596046d83 *Meta/vignette.rds
621ccd45ba30ea4bc13c5422ade4fbe3 *NAMESPACE
d6c68f1fe41ced6e98a766a3757313da *R/FAOSTAT
f453b94720dfdf352e69fbc8c4592ab0 *R/FAOSTAT.rdb
7f1d9e6e8952b0fac56a58972428d717 *R/FAOSTAT.rdx
df4aca358f22de5f88570d79b238d424 *data/Rdata.rdb
d4933350427b5aec3d67b5af454d4c00 *data/Rdata.rds
50aa57bf920ce0aeb0972f1a0cb232e2 *data/Rdata.rdx
b77337ef5d50ae773ddad1a469e6bdd5 *demo/FAOSTATdemo.R
e2be8d9c28a7a71d347e94748942fad3 *doc/FAOSTAT.R
5c65dac7da77d1a3fed13fb69dea8f7a *doc/FAOSTAT.Rnw
b697be461f741b724f21575b1f9b55ec *doc/FAOSTAT.pdf
d243cf08ff514d93d6b90c21453576c8 *doc/index.html
34f4360f999c9ac6c9e9ba1f87424c71 *help/AnIndex
8983487fc4373a5031f278312d162013 *help/FAOSTAT.rdb
a4c54f1e0b34f8cb3bb8014a4f412beb *help/FAOSTAT.rdx
a3521239dedd8767b5ffd7f6143dfccb *help/aliases.rds
6f6e4b996046d0d69e9d04d213a29d95 *help/paths.rds
e0a03dccf12e9a142cfb03768ed417d0 *html/00Index.html
ee41876c0116916bb04bcf4fe3e43d78 *html/R.css
